Korhatáros szerelem című sorozattal próbál tarolni a tv2

Korhatáros szerelem a TV2 hetente jelentkező magyar televíziós sorozata, amely 2017december 2-ától látható szombat esténként.

A Mátyássy Áron rendezésével készülő új romantikus komédia a új-Zélandi Step Dave sorozat alapkán készült a hazai közönség ízlésének és igényeinek megfelelően.

Történet: A romantikus komédia Budapesten játszódik, ahol felelőtlen huszonévesek és felelősnek tűnő negyvenesek szerelmi kalandjait és párkapcsolati botladozásait követhetjük nyomon. A háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a vagány pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozása nem várt fordulatot tartogat, hiszen a mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás egy nem mindennapi, izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nem csak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

korhataros.jpg

A TV2 és az RTL klub tv csatornák között egyre kiélezettebb küzdelem vette kezdetét a nézettségért vívott harc keretében.

A korhatáros szerelem megtekinthető online vagy letölthető videó formátumban a youtube letöltés oldalra kattintva, amit ezen a linken érhettek el.