Meghökkentő videó készült az angliai UFO-ról

A Suspect Sky nevű YouTube-csatornára töltötték fel az alábbi videót, amelyet valamikor októberben rögzítettek a Londontól délnyugatra fekvő Dorset környékén.

A videón egy fényes azonosíthatatlan objektum látható az égen a felhő takarásában. Viszont, ahogy a tárgy kezd megjelenni a felhők oszlani kezdenek és egyre jobban kivehető a repülő objektum.

Az egyperces videót azóta rengetegen megnézték és megosztották az interneten, ami vírus szerűen terjedni kezdett ennek hatására. Egy kommentelő megjegyezte, hogy nagyon tiszta a videó és tisztán kivehető rajta az UFO, ami a Youtube UFOs videóira nem jellemző, hiszen azok többnyire mosott vagy rossz minőségű formában kínálnak megtekintésére UFO jelenséget.

 

A konspirációs elméletek hívői is felszólaltak a videó láttán és szerintük képes a tárgya manipulálni az emberek viselkedését, sokan viszont olcsó hamisítványról írnak, ami videó szerkesztő programmal lett létrehozva és valódisága erősen vitatott.

Mindenesetre valóban érdekes a videó. Ha szeretnéd letölteni és kivesézni ismerőseiddel is, hogy szerintük mennyire valódi a videón látott objektum akkor nincs más dolgod, mint beilleszteni a videót a youtube letöltés oldalba és máris letöltheted aztán felteheted okostelefonodra.